Αφαίρεση Κακόβουλου Λογισμικού Desktop

25 

Περιγραφή

Στο PCdeliveras μπορούμε να αφαιρέσουμε οποιονδήποτε ιό αλλά και μια μεγάλη ποικιλία κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας, εύκολα!

Στο PCdeliveras μπορούμε να αφαιρέσουμε οποιονδήποτε ιό, αλλά και μια τεράστια ποικιλία κακόβουλου λογισμικού που ενδεχομένως έχει παρεισφρήσει στο σύστημά σας, ώστε να αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία του.
Τί είναι όμως το κακόβουλο λογισμικό, και γιατί επιβάλλεται να προστατευτείτε από αυτό;

Οι τύποι κακόβουλου λογισμικού
Virus, Worm, Trojan, Rootkit, Backdoor, Bot, Adware, Spyware, Ransomware

Το κακόβουλο λογισμικό,γνωστό και ως malware (malicious software), έχει πολλούς τύπους. Όπως κι αν ονομάζεται, στόχος του είναι να πλήξει εσάς και τον υπολογιστή σας.

Οι επιπτώσεις του Malware

Το malware είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εισχωρεί στο σύστημα μας και μπορεί να προκαλέσει ένα μεγάλο εύρος ανεπιθύμητων παρενεργειών και ζημιών, ανάλογα με τον τύπο του. Για παράδειγμα, ένα malware μπορεί να:
Μολύνει τα αρχεία και τα προγράμματά σας με κακόβουλο κώδικα, ο οποίος μπορεί να εξαπλωθεί ραγδαία στον σκληρό σας δίσκο όταν τα ανοίγετε.
Αποκρύψει περίτεχνα τη κακόβουλη φύση του, και να μεταμφιεστεί ως χρήσιμο, κάνοντας απαρατήρητη ζημιά κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Αποκτήσει πλήρη έλεγχο του συστήματος σας, κάνοντας εκτεταμένη και πολύ επικίνδυνη ζημιά.
Αλλοιώσει τους μηχανισμούς άμυνας του συστήματος, κρύβοντας τον εαυτό του αλλά και μελλοντικό malware από εντοπισμό, ώστε να συνεχίσουν να βλάπτουν τον υπολογιστή σας χωρίς να το γνωρίζετε.
Καταγράφει συνεχώς τις ενέργειες σας, υποκλέπτοντας ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, τα οποία στέλνει στον επιτιθέμενο και διαρρέει ενδεχομένως στο internet.
Ελαττώσει αισθητά την απόδοση του υπολογιστή σας, καταναλώνοντας πολύτιμους πόρους.
Μειώσει τον χρόνο ζωής ή σε ακραίες περιπτώσεις να προξενήσει βλάβη στο υλικό σας, χρησιμοποιώντας το εντατικά με μη ενδεδειγμένο τρόπο.
H ενδεδειγμένη λύση

Για να αποφύγετε όλα τα παραπάνω, αρκεί να φέρετε τον σταθερό υπολογιστή σας στο pcdeliveras.gr για αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού.

Η διαδικασία:

Κάνουμε εξονυχιστικό έλεγχο του συστήματος και εντοπίζουμε κάθε τύπο malware που έχει εισχωρήσει στον υπολογιστή σας.
Διαγράφουμε οριστικά κάθε ίχνος κακόβουλου λογισμικού από το σύστημα σας.
Προβαίνουμε στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να αποκαταστήσουμε κάθε ζημιά που προξένησε το malware, όπου αυτό είναι εφικτό.
Συνιστούμε τέλος να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά την υπηρεσία εγκατάστασης λογισμικού προστασίας. Με τη χρήση ενός αξιόπιστου προγράμματος προστασίας που σας προσφέρουμε, ή εγκαθιστάτε μόνος σας, ελαχιστοποιείτε τις πιθανότητες να αποκτήσετε παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.